Lene Jespersen

Kinesiologi, Healing, Wellness og kurser

v. Kinesiolog RAB Lene Jespersen

Book tid

Lene Jespersen har tidligere arbejdet som både pædagog og lærer, samt undervist børn i sin fritid. Det var netop nogle af de børn hun mødte i klasserummet, der vakte hendes interesse for kinesiologien og hvad den kan hjælpe børn med, som har indlærings vanskeligheder, er særlig sensitive, har svært ved at indgå i sociale fællesskaber eller på anden måde ikke “passer ind” i de kasser samfundet har stillet op. Det blev ret hurtigt en passion, der bragte nye behandlingsformer med sig, som til sidst førte til at Lene opgav sit lærerjob i 2012 og blev behandler på fuld tid. Startskuddet til det hele var dog 2 kræftforløb og en stor sorg da hendes mand alt for tidligt døde. Lene kan derfor i mange tilfælde sætte sig ind i din situation fordi hun selv har været lige netop der i sit liv, hvor energien var lav og kroppen var stresset. Lene har hjulpet klienter med: Stress, angst, fordøjelse, allergi, særlig sensitiv, smerter i kroppen, hovedpine, søvnproblemer, graviditet.

Kinesiologi

Kinesiologi er en kombination af østens viden om energier i kroppen og vestens viden om den fysiske krop. Jeg tager udgangspunkt i de gener eller ubalancer klienten kommer med og tester frem, ved hjælp af påvirkning af kroppens muskler, hvilke årsager og sammenhænge, der ligger bag en “sygdom”. Derefter åbner jeg min “værktøjskasse”, der indeholder healing, Enhedsterapi, kinesiologi, kinergetics, Bach terapi m.m. og afbalancerer klienten. Typiske ubalancer: Symptomer på stress, allergi, angst, fordøjelsproblemer, søvnbesvær.

Reikiterapi

Jeg er reiki master og bruger både healing særskilt og i kombination med mine andre teknikker. Med reikiterapi kan jeg opløse den stagnerede energi i kroppen, der blokerer for et frit energiflow. Samtidig er det en meget beroligende behandling især hvis du har stress symptomer. Kroppen kommer i en meditativ tilstand under healingen.

Blid wellnessmassage

Helkrops oliemassage, hvor jeg bl.a. gør brug af æteriske olier fra doTERRA, magnetterapi, healing m.m. Undervejs opfanger jeg signaler og områder i kroppen, som kræver lidt ekstra opmærksomhed. Det er her jeg anvender magneter og healing.

Aromaterapi

45 min. hvor jeg påfører 8 æteriske olier på ryg og fødder med blide strøg. Behandlingen er meget afstressende. Der kan tilkøbes 15 min. hvor jeg arbejder med 2 olier mere på øvre bryst, mave og hænder.

Kurser

RESET, et 5 timers gør-det-selv kursus, hvor du lærer at behandle kæbespændinger på dig selv og andre. Bach, Trin 1, et kursus på 2 x 7 timer, hvor de 38 enkeltremedier og Rescue gennemgås. Infoaftner om æteriske olier, gennemgang af de mest populære olier til brug i familien.

Book tid til behandling eller en plads på kursus/foredrag

 

Kontakt: energiarbejder@gmail.com

Mobil: 2860 4447

Web: www.energiarbejder.dk

Behandler Team Odense    "Væxthuset" Sivmosevænget 2L, 5260 Odense S.  behandlerteamodense@gmail.com Book online